COMENÇA LA GIRA DE LA COL I LA FIGA! - Fil a l'agulla

COMENÇA LA GIRA DE LA COL I LA FIGA!

La Col i la Figa tenen una missió complicada: convertir-se en nen i en nena respectivament, i posar-se d’acord per jugar… Els estereotips de gènere posaran els personatges en un embolic que hauran de resoldre de forma creativa , com només un clown o un infant, sap fer.

La Col i la Figa és un espectacle de pallasses adreçat a tots els públics,  especialment indicat per a nens i nenes de 3 a 7 anys.

Si en voleu veure un tastet mireu el teaser:

Si algú vol rebre l’espectacle al seu espai/col·lectiu que ens ho faci saber!! Tenim moltes ganes de que volti! Gràcies a l’Elisenda Rué per la mirada externa i el suport en la part estètica. Gràcies a l’equip de Fil a l’agulla per fer-ho possible i gràcies a les persones que creieu en nosaltres i ens seguiu recolzant física i virtualment! Ens veiem al país dels somriures. La creativitat del gènere ha arribat per a quedar-se!

+ info:

Flyer Col i Figa

Dossier informatiu Col i Figa

Contacte:

info@filalagulla.org