Busquem joves interessats en el taller de mediació intercultural! - Fil a l'agulla

Busquem joves interessats en el taller de mediació intercultural!

Des del juliol de 2014, una vintena de joves residents a Catalunya i procedents de diverses parts del món, van participar al Casal Intercultural d’estiu de l’Espai Jove Garcilaso. L’objectiu del casal i del Taller de joves mediadors/es culturals era proporcionar una experiència de convivència i diàleg entre diferents cultures, religions, vivències i maneres de pensar al grup de joves participants i estimular la seva implicació com a mediadors/es culturals en el seu entorn. L’experiència ha continuat en format de taller setmanal des del setembre i ara continua a partir del 2 de febrer! Aquí teniu el vídeo de presentació que hem fet aquest passat desembre!

Coneixeu joves que podrien estar interessats/des en aquest taller?

Quan? Els dilluns setmanals de 17:30-19:30h

Comencem el 2 de febrer!

On? Espai Jove Garcilaso (Metro Sagrera, Barcelona)

Què? Ens ajuntem per conèixer què hi ha més enllà de les nostres fronteres culturals, donar-nos suport, discutir, fer-nos preguntes i aprendre uns dels altres.

Qui? Joves de 14-18 anys, de diferents procedències. El requisit principal és que dominin la llengua catalana i/o castellana d’una forma mitjanament fluïda, i tinguis interès en la mediació cultural en el teu entorn immediat.

Facilitat per… La Joana i la Lídia de Fil a l’agulla

El taller és gratuït

+ info i inscripcions: joana@filalagulla.org

Veure post de les activitats anteriors del taller

Activitat realitzada amb el suport de:

AjuntamentBarcelona