ESTATS ALTERATS I EXTREMS DE CONSCIÈNCIA. Mòdul obert del curs anual de facilitació de grups. - Fil a l'agulla

ESTATS ALTERATS I EXTREMS DE CONSCIÈNCIA. Mòdul obert del curs anual de facilitació de grups.

En el marc del segon any del curs anual de facilitació de grups us proposem un mòdul obert a totes les persones que hagin tingut contacte amb el treball de processos i tinguin ganes d’aprofundir en aquest àmbit:

Estats alterats i extrems de consciència

Divendres i dissabte 16 i 17 de gener

Introduirem la perspectiva del treball de processos en el camp de la salut mental. Veurem la connexió entre la marginalizació interna de certs estats o experiències i la marginació social (contepte de ¨sombres de la ciutat”). Ens aproximarem a la manera que tenen les comunitats natives de convertir en saviesa per la comunitat els estats extrems i alterats que experimenten els individus. Finalment, veurem la relació entre els límits del grup i els estats alterats i com podem facilitar-los.

Facilitadors/es:

Neus Andreu

Llicenciada en dret i formada en resolució de conflictes. Facilitadora i terapeuta. Actualment està cursant la Diplomatura en Treball de Processos al Regne Unit. Té més de 10 anys d’experiència en la formació de formadors /es en diverses àrees. Té trajectòria i passió per la facilitació de grups, especialment quan aquests es troben en situacions difícils i delicades.

Boris Sopko

Facilitador, psicòleg i psicoterapeuta. Diplomat en Treball de Processos al Regne Unit. Compta amb més de 15 anys d’experiència professional treballant amb persones, parelles i grups. Ha format i facilitat grups a Eslovàquia, República Txeca, Suïssa, Espanya i el Regne Unit. A Eslovàquia està involucrat en un projecte de mediació entre la comunitat gitana i la majoria i també en la facilita ció d’Open Forums centrats en temes polítics i socials.

Horari: 

Divendres de 10:00 a 14:00 i de 15:30 a 19:00

Dissabtes de 10:00 a 14:00 i de 15:30 a 18:00

Lloc: Seu de l’Escola de l’IGOP (http://escoladeligop.com) Passeig Urrutia, 17 08042 Barcelona

Preu: 140 €

Idioma del curs: El curs s’impartirà en català i també en anglès amb traducció

Inscriu-te aquí!