NOU PROJECTE JOVES I AUTORITAT - Fil a l'agulla

NOU PROJECTE JOVES I AUTORITAT

BUSQUEM PROFES!

Què pensen els joves de les seves figures d’autoritat?

Quina relació podem establir amb ells des del nostre rol?

Busquem professorat de secundària amb ganes de participar en un projecte innovador de diàleg i facilitació de conflictes entre els joves i les seves figures d’autoritat. El projecte My city real world, dissenyat per la Fundació Open Society per millorar les relacions entre els joves i la policia en barris de Londres i de Gouda (Holanda), arriba a Barcelona, impulsat per l’àrea de Prevenció de Conflictes. El projecte s’adapta a Barcelona ampliant el concepte de figura d’autoritat en incloure el professorat en els tallers, i ampliant els conflictes a treballar molt més enllà de les identificacions que fa la policia per motius ètnics, que eren el focus del projecte original.  

Què farem?

Durant l’any 2015 farem 10 sessions, facilitades per Fil a l’agulla, amb un grup de joves, professors/es i membres de la policia local. Farem dinàmiques de grup, i facilitarem el diàleg per tal de poder processar les tensions en les relacions entre joves i adults.

Què t’oferim?

Viure i aprendre aquesta metodologia de facilitació de grups, que creiem que pot ésser molt profitós pel professorat de secundària que estigui interessat en adquirir eines de gestió de grups, i també per conèixer i empatitzar millor amb els nois i noies joves.

Acompanyar-te a desplegar el teu rol i també aprendre noves maneres no autoritàries d’ exercir el poder i l’autoritat.

Què et demanem?

Dies de les trobades: Assistència a una trobada mensual de 2 hores amb joves i membres de la guàrdia urbana, i 1 sessió mensual d’avaluació.

Horari: Les trobades es realitzaran en horari de tarda

Ubicació del projecte: Pots escollir participar al projecte a Zona Franca o Horta.

Vine a la trobada-taller informatiu: 12 de novembre 17:30

Lloc:  per confirmar (a la ciutat de Barcelona).

+ info: joana@filalagulla.org

ENS AJUDES A DIFONDRE-HO?

Aquí pots veure un vídeo de l’experiència a Londres:

          

També pots llegir aquest article sobre el projecte