NOU PROGRAMA! FORMACIÓ PER A MESTRES EMPODERADES

Vols tenir més eines per afrontar els reptes diaris que suposen la teva tasca com a mestre/a o professor/a?Vols conèixer-te més a tu mateix/a i desenvolupar les teves capacitats de lideratge i el teu propi “do”?

Us presentem el programa: Mestres empoderats/des.

El programa va ser creat i desenvolupat per Lukas Hohler (Suiza) i Joe Goodbread (EE.UU.) al 2008 amb l’ estreta col·laboració del professorat. Des de llavors s’ha implantat a través d’associacions locals a diferents països del món com Àustria, Alemanya, Grècia, Namíbia, Eslovàquia, Sud África i Suïssa, entre d’altres i l’experiència ha estat molt positiva. A Catalunya, som nosaltres, Fil a l’agulla, qui liderem la implementació d’aquest programa i ens fa molta il·lusió poder-vos-el oferir!

Concretament, us oferim dues possibilitats de participar-hi:

PROGRAMA MESTRES EMPODERADES:

Rebre la formació per aplicar-la en la teva de tasca de mestre/educador/a

PROGRAMA DE FORMADORES DE MESTRES EMPODERADES:

Rebre la formació de formadors/es per poder aplicar el programa a les escoles

El lloc de les trobades está per confirmar. Serà a Barcelona, probablement al Poble sec.

Esperem que la proposta us engresqui tant com a nosaltres!

+ info:Programa Mestres Empoderades

Inscriu-te a info@filalagulla.org