COEDUCACIÓ I RESOLUCIÓ DE CONFLICTES - Fil a l'agulla

COEDUCACIÓ I RESOLUCIÓ DE CONFLICTES

COEDUCACIÓ I RESOLUCIÓ DE CONFLICTES: EINES  PER LA GESTIÓ DE CONFLICTES INCORPORANT LA PERSPECTIVA DE GÈNERE

Educació Infantil-Primària

Promoure una educació que qüestioni els estereotips de gènere i valori el mon relacionat amb allò tradicionalment femení es només el principi. Educar també vol dir contribuir a crear una escola més democràtica, inclusiva i participativa, que té en el centre els valors cooperatius. Una escola que valora i atén la diversitat, que fomenta ensenyar i aprendre de forma ètica, no discriminatòria, ensenyar i aprendre a cuidar-nos i cuidar de les persones, a mirar-nos, a posar-nos en la pell de les altres persones, a ser autònomes, a demanar ajuda, a cuidar de la Terra, de la casa i de l’escola.

Objectius

  1. Prendre consciència de la diferent i desigual socialització a la que hem sigut subjectes les persones per haver sigut assignades a la categoria home o dona i la seva relació
  2. amb la violència.
  3. Fomentar una educació que promogui el desenvolupament integral dels infants, més enllà del que tradicionalment s’atribueix a la feminitat o a la masculinitat.
  4. Donar i construir eines per la gestió alternativa dels conflictes i per incorporar la perspectiva de gènere en l’acció educativa.

Dies: Dimecres del 15/10/2014 – 26/11/2014 (20 hores) de 17:00h a 19:30h

Organitza: CRP Ciutat de Sta. Coloma Gramenet

Lloc: Rambla Sant Sebastià, 98-100, 1r pis. (Santa Coloma de Gramenet)

Formadora: Sara Carro de Fil a l’Agulla

Organització:  Servei Educatiu Santa Coloma de Gramenet

Activitat organitzada amb el suport de: 

Obra social La Caixa

 

+ info