FORMACIÓ: LA POTENCIALITAT DELS CONFLICTES ALS GRUPS (Jornades La Maranya) - Fil a l'agulla

FORMACIÓ: LA POTENCIALITAT DELS CONFLICTES ALS GRUPS (Jornades La Maranya)

Impartirem aquesta formació en el marc de les I Jornades La Maranya que organitza Cúrcuma. Les creences que tenim entorn els conflictes i les eines que tenim per gestionar-los marquen en gran mesura la capacitat d’avançar, créixer i estar en contacte amb el sentit dels grups, col·lectius i organitzacions. Durant el taller treballarem les actituds i patrons que tenim individual i col·lectivament davant les situacions conflictives i tenses com un primer pas fonamental per a la seva gestió positiva. Reflexionarem entorn a preguntes com ara: com em sento davant dels conflictes? Em fan por? Penso que hem fet alguna cosa mal feta quan apareixen? Crec que són culpa d’una persona? Els veig com una oportunitat per créixer? Els evito? Els afronto? Em generen agressivitat? M’agraden? També introduirem algunes habilitats bàsiques per gestionar conflictes:

  • La capacitat d’identificar el conflicte en les primeres fases quan la tensió no és molt alta
  • L’habilitat d’aturar-se i portar consciència al grup del que està passant
  • La capacitat de fer treball amb un/a mateixa abans, durant i després de fer front al conflicte

Equip de formació: 

Neus Andreu: Membre fundadora de la cooperativa Fil a l’agulla.  Llicenciada en dret i formada en resolució de conflictes. Facilitadora i terapeuta. Actualment està cursant la Diplomatura en Treball de Processos al Regne Unit. Té més de 10 anys d’experiència en la formació de formadors /es en diverses àrees. Té trajectòria i passió per la facilitació de grups, especialment quan aquests es troben en situacions difícils i delicades.

Boris Sopko: Facilitador, psicòleg i psicoterapeuta. Diplomat en Treball de Processos al Regne Unit. Compta amb més de 15 anys d’experiència professional treballant amb persones, parelles i grups. Ha format i facilitat grups a Eslovàquia, República Txeca, Suïssa, Catalunya i el Regne Unit. A Eslovàquia està involucrat en un projecte de mediació entre la comunitat gitana i la majoria i també en la facilitació d’Open Forums centrats en temes polítics i socials. +Info i inscripcions: jornadeslamaranya@gmail.com

flyer_la maranya_cara1flyer_la maranya_cara2