FER TERÀPIA? PERQUÈ? - Fil a l'agulla

FER TERÀPIA? PERQUÈ?

La resposta a aquesta pregunta a través de les experiències i els testimonis d’algunes persones que han fet o estant fent el seu procés personal amb nosaltres. Gràcies per dedicar el vostre temps a donar-nos aquest feedback i posar en paraules el que ha significat per vosaltres fer teràpia.

“Sempre he sentit a dir que és molt difícil trobar un terapeuta amb qui et sentissis a gust… per mi ha estat bufar i fer ampolles, des del primer dia vaig saber que a la primera ja l’havia encertat. Cada sessió és reconfortant. Sempre en surto havent après coses noves… de mi, dels altres… plena de recursos i amb propostes de nous camins per on puc seguir avançant”

Teràpia… em fa sentir espai de seguretat i confiança on obrir-me, treure les coirasses, explorar els meus sentiments, treure les pors i els jutges que tinc a dins, afrontar-me als meus pitjors fantasmes que em fan trontollar de dalt a baix i aprendre’n per integrar-los i estimar-me més. La teràpia m’està permeten afrontar-me a situacions doloroses que no havia verbalitzat mai ni tant sols a mi mateixa per por al que podria passar. M’ajuda a treure i transformar aquest dolor i deixar espai per estimar i estimar-me, per viure amb menys pes (simbòlic) i més il•lusió. M’ajuda a trobar el meu sentit i a integrar els fragments de la meva vida en un tot en relació. Gràcies per acompanyar-me.

M’ha ajudat a entendre’m una mica més i a acceptar més aquelles parts de mi que m’agraden menys. I això em fa ser més flexible amb mi però també amb els altres.
També m’ha servit molt poder posar nom a les que coses que sento i a les explicacions que els donava de forma intuitiva.

He pogut seure al foc sentint-me acompanyada, reconeguda, estimada i valorada. He pogut reconèixer el meu procés i atrevir-me a encaminar-lo cap a on jo vull. He aconseguit passar pels moments més durs del meu dol amb la por, la valentia, la soledat, l’angoixa, la calma, el dolor, l’alegria i l’amor…He pogut veure totes les parts de mi cridant-me alhora, i les he identificat i estimat a totes.
En fi, he fet un profund recorregut pel meu interior sentint-me molt ben acompanyada. Un recorregut que va començar a aprofundir-se fa un parell d’anys i que mai acaba.

Vaig aterrar a Fil a l’agulla per solucionar un problema puntual, i un cop solucionat, he decidit quedar-m’hi ad libitum per les coses extraordinàries que m’aporta. Petita i meravellosa revolució interior.

Fer teràpia a fillalagulla ha estat ficar un peu a fora i començar a caminar, em vaig poder reconstruir, perdonar-me, desfer-me de molt crítics construïts per la societat o la família, saber posar límits, saber oferir-me, sense regalar-me, a mostrar-me sense por, a saber cuidar-me en el moments de baixon, a reconèixer la muntanya rusa de les emocions i tenir paciència, a saber gaudir de la vida i de les incomoditats, i a veure el món…de cara!
Encara recordo i utilitzo moltes coses que vaig aprendre a la teràpia, i m’han servit per anar pujant i aconseguint objectius, poc a poc. Vaig trobar un espai per mi, molt agradable, dur, a vegades perquè era amb mi mateixa amb qui em trobava i realment no m’ho vaig posar gens fàcil. En definitiva, avui penso i dic a tothom que fer teràpia en filalagulla va ser el millor que vaig haver pogut fet, ja que em va ajudar a créixer com a persona, a perdonar-me, a processar tot allò que no havia pogut fer jo sola. Moltes gràcies equip de filalagulla per existir!! Us recomanaré allà on vagi!”

Les sessions m’han dut adquirir una comprensió més profunda del meu interior i a fer minúsculs canvis exteriors, però que fan la diferència. De vegades és tan senzill com dir: “Un moment, això és important?” per generar una dinàmica més feliç.

La respuesta a esta pregunta a través de las experiencias y los testimonios de algunas personas que han hecho o están haciendo su proceso personal con nosotros. Gracias por dedicar vuestro tiempo a darnos feedback y poner en palabras lo que ha significado para vosotros hacer terapia .

“Siempre he oído decir que es muy difícil encontrar un terapeuta con quien te sintieras a gusto … para mí ha sido coser y cantar, desde el primer día supe que había acertado. Cada sesión es reconfortante. Siempre salgo habiendo aprendido cosas nuevas … de mí, de los demás … llena de recursos y con propuestas de nuevos caminos por donde puedo seguir avanzando ”
< / blockquote >

Terapia … me hace sentir espacio de seguridad y confianza donde abrirme, quitar las corazas, explorar mis sentimientos, sacar los miedos y los jueces que tengo dentro, hacer frente a mis peores fantasmas que me hacen temblar de arriba abajo y aprender de ellos para integrarlos y amarme más. La terapia me permiten afrontar situaciones dolorosas que no había verbalizado nunca ni siquiera a mí misma por miedo a lo que podría pasar. Me ayuda a sacar y transformar este dolor y dejar espacio para quererme y amarme, para vivir con menos peso( simbólico ) y más ilusión. Me ayuda a encontrar mi sentido y a integrar los fragmentos de mi vida en un todo en relación. Gracias por acompañarme. < / Blockquote >

Me ha ayudado a entenderme un poco más ya aceptar más aquellas partes de mí que me gustan menos. Y eso me hace ser más flexible conmigo pero también con los demás.
También me ha servido mucho poder poner nombre a las que cosas que siento y a las explicaciones que les daba de forma intuitiva.
< / blockquote >

He podido sentarme al fuego sintiéndome acompañada, reconocida, querida y valorada. He podido reconocer mi proceso y atreverme a encaminarlo hacia donde yo quiero. He conseguido pasar por los momentos más duros de mi duelo con el miedo, la valentía, la soledad, la angustia, la calma, el dolor, la alegría y el amor … He podido ver todas las partes de mí llamándome a la vez, y las he identificado y querido a todas .
En fin, he hecho un profundo recorrido por mi interior sintiéndome muy bien acompañada. Un recorrido que comenzó a profundizarse hace un par de años y que nunca termina .
< / blockquote >

Aterricé en Fil a l’agulla para solucionar un problema puntual, y una vez solucionado, he decidido quedarme ad libitum por las cosas extraordinarias que me aporta. Pequeña y maravillosa revolución interior. < / Blockquote >

Hacer terapia en Fil a l’agulla ha sido meter un pie fuera y empezar a caminar, pude reconstruirme, perdonarme, deshacerme de mis críticos construidos por la sociedad o la familia, saber poner límites, saber ofrecerme, sin regalarme, a mostrarme sin miedo, a saber cuidarme en el momento de bajón, a reconocer la montaña rusa de las emociones y tener paciencia, a saber disfrutar de la vida y de las incomodidades y a ver el mundo … de cara!
Todavía recuerdo y utilizo muchas cosas que aprendí en la terapia, y me han servido para ir subiendo y alcanzando objetivos, poco a poco. Encontré un espacio para mí, muy agradable, duro, a veces, porque era conmigo misma con la que me encontraba y realmente no me lo puso nada fácil. En definitiva, hoy pienso y digo a todos que hacer terapia en filalagulla fue lo mejor que podía hacer ya que me ayudó a crecer como persona, a perdonarme, procesar todo lo que no había podido hacer yo sola. Muchas gracias equipo de filalagulla por existir! Os recomendaré donde quiera que vaya ! ”
< / blockquote >

Las sesiones me han llevado adquirir una comprensión más profunda de mi interior y hacer minúsculos cambios exteriores, pero que hacen la diferencia. A veces es tan sencillo como decir: “Un momento, esto es importante? ” para generar una dinámica más feliz . < / blockquote >