3a EDICIO DEL TALLER DRAG-KING DRAG-QUEEN - Fil a l'agulla

3a EDICIO DEL TALLER DRAG-KING DRAG-QUEEN

Ja el tenim aquí!!! Per fi!! Vídeo de la segona edició del Taller Drag King-Drag Queen… Com? Drag King i Drag Queen alhora? Barregem una expressió amb trajectòria política com el Drag King amb la performance Drag Queen? Doncs si…i ens haagradat molt experimentar amb la possibilitat de fer un taller segregat (el viatge d’homes i dones és molt diferent) i alhora mixt i compartit.

Ha estat una taller amb molt d’aprenentatge mutu, descobertes sorprenents, sensibilitat i activisme, i una mica de màgia xamànica també. I el millor, per a nosaltres: cadascuna ha pogut descobrir en el seu King (o la seva Queen) una aliada, un mestre, unes gotes homeopàtiques d’allò que necessita per a si mateixa en la seva vida.

Tenim ganes de repetir-ho. Us hi apunteu?

Dies: 4-5-6 i 7 de març de 2014 de 17-20h.
Lloc: Espai Jove Garcilaso (Pròpolis)
Inscripcions: joana@filalagulla.org

Taller gratuït!

Ya lo tenemos aquí! Por fin! Vídeo de la segunda edición del Taller Drag King-Drag Queen … ¿Cómo? Drag King y Drag Queen vez? Mezclar una expresión con trayectoria política como el Drag King con la performance Drag Queen? Pues sÍ… y nos ha gustado mucho experimentar con la posibilidad de hacer un taller segregado (el viaje de hombres y mujeres es muy diferente) y al mismo tiempo mixto y compartido.

Ha sido una taller con mucho aprendizaje mutuo, descubiertas sorprendentes, sensibilidad y activismo, y un poco de magia chamánica también. Y lo mejor, para nosotras: cada uno/a pudo descubrir en su King (o su Queen) una aliada, un maestro, unas gotas homeopáticas de lo que necesita para sí misma en su vida.

Tenemos ganas de repetirlo. Os apuntáis?

Días: 4-5-6 y 7 de marzo de 2014 de 17-20h.

Lugar: Espacio Joven Garcilaso (Própolis)

Inscripciones: joana@filalagulla.org

Taller gratuito!