EDUCACIÓ PER LA PAU A TRAVÉS DE L’ART

Ara fa 5 mesos vam començar a col·laborar amb  CREART en un projecte d’educació per la pau  a través de l’art amb l’alumnat de 5è de primària  de 4 escoles del barri de Sarrià de Barcelona (Costa i Llobera, Dolors Montserdà-Santapau, Tàber i Orlandai).

La part visible d’aquest procés es va concretar en una instal·lació artística urbana (Brots de Primavera o la transformació del món) a la Plaça Sant Vicens de Sarrià. La inauguració va estar animada per la companyia de circ social Pirart, una sorpresa perfecta per a un final feliç!

Ha estat una aventura molt interessant que, si tot va bé, es replicarà l’any vinent en un altre barri de Barcelona. Ens agradaria molt! Ha estat un plaer treballar amb CREART! Un intercanvi molt fructífer.Hace 5 meses empezamos a colaborar con CREART en un proyecto de educación para la paz a través del arte con el alumnado de 5 º de primaria de 4 colegios del barrio de Sarrià de Barcelona (Costa y Llobera, Dolores Montserdà-Santapau, Tàber y Orlandai).

La parte visible de este proceso se concretó en una instalación artística urbana (Brotes de Primavera o la transformación del mundo) en la Plaza San Vicente de Sarriá. La inauguración estuvo animada por la compañía de circo social Pirart, una sorpresa perfecta para un final feliz!

Ha sido una aventura muy interesante que, si todo va bien, se replicará el próximo año en otro barrio de Barcelona. Nos gustaría mucho! Ha sido un placer trabajar con CREART! Un intercambio muy fructífero.