COMENÇA EL PROCÉS DE CREACIÓ DEL PESSIGOLLES AMB TITELLES…

Avui hem començat el procés de creació de l’adaptació del conte PESSIGOLLES en titelles!

El primer pas ha estat rebre un assessorament de la gran @ Lídia Clúa, que ens ha explicat les diferents tècniques i hem tingut l’oportunitat de donar vida a les titelles que ens ha portat. Bestial! Ja hem triat la tècnica que utilitzarem en la nostra obra ….. quina aventura … el vaixell està a punt de sortir del port, a veure on ens porta!

Us seguirem informant…Hoy hemos empezado con el proceso de creación de la adaptación del cuento COSQUILLAS en marionetas!

El primer paso ha sido recibir una asesoramiento de la gran @Lidia Clúa, que nos ha explicado las diferentes técnicas y hemos tenido la oportunidad de dar vida a las marionetas que nos ha traido. Bestial. Ya hemos elegido la técnica que utilizaremos en nuestra obra…..vaya aventura…el barco está a puntito de zarpar, a ver donde nos lleva!