CANVIEM ELS ROLS, T’ATREVEIXES?

Durant tres divendres hem fet aquest taller en el marc del projecte Pròpolis, a l’espai jove Garcilaso de Sant Andreu. Ha estat conduït per les nostres companyes Alba Barbé, Joana Bou i Sara Carro.

Era un taller per transvestir-se i teatralitzar la masculinitat i la feminitat, experimentar amb els rols de gènere, i amb la nostra identitat, i per preguntar- nos què vol dir ser un home i què vol dir ser una dona…

La cloenda va tenir lloc el 24 de maig. En la jornada vam reflexionar, a partir de tres exposicions i el debat entre tots i totes,  entorn l’experiència que ens aporta la lluita dels moviments socials i dels moviments feministes en particular, a la quotidianitat de les nostres accions educatives. També hi va haver passi de vídeo sobre el taller i presentació de la pel·lícula “Man for a day”

Aquí teniu el vídeo de l’experiència realitzat per Marco Mura: Canviem els rols, t’atreveixes?

Gràcies a totes les persones que, d’alguna manera o altra, han participat en aquesta aventura!

Tenim moltes ganes de repetir aquesta experiència i seguir aprofundint. Tenim moltes preguntes obertes encara…Si vols rebre informació de futurs tallers, subscriu-te a la nostra llista de correu que trobaràs a la pàgina d’inici.Durante tres Viernes hemos hecho este taller en el marco del proyecto Própolis, en el espacio joven Garcilaso de San Andreu de Barcelona.

Era un taller para travestirse y teatralizar la masculinidad y la feminidad, experimentar con los roles de género, y con nuestra identidad, y por preguntarnos qué significa ser un hombre y qué significa ser una mujer …

La clausura tuvo lugar el 24 de mayo. En la jornada reflexionamos, a partir de tres exposiciones y el debate entre todos y todas, en torno la experiencia que nos aporta la lucha de los movimientos sociales y los movimientos feministas en particular, a la cotidianidad de nuestras acciones educativas. También hubo pase de vídeo sobre el taller y presentación de la película “Man for a day”

Aquí tenéis el vídeo de la experiencia realizado por Marco Mura: Cambiamos los roles, te atreves?

Gracias a todas las personas que, de alguna manera u otra, han participado en esta aventura!

Tenemos muchas ganas de repetir esta experiencia y seguir profundizando. Tenemos muchas preguntas abiertas aún … Si quieres recibir información de futuros talleres, suscríbete a nuestra lista de correo que encontrarás en la página de inicio.