CURSOS I GRUPS HIVERN 2013 - Fil a l'agulla

CURSOS I GRUPS HIVERN 2013

Ja estan obertes les inscripcions als cursos de Fil a l’agulla per aquest hivern 2013. Tenim un menú variat, ple d’intensitat, amb plats clàssics i algunes novetats!

A la Universitat Autònoma de Barcelona col·laborem amb l’Escola de Cultura de Pau amb dues formacions: Intervenció en situacions d’alta intensitat emocional, i el curs de Gènere i Cultura de Pau, que aquest any arriba a la tercera edició.

Amb el Centre Cultural La Farinera del Clot inaugurem un Espai de dones creadores que ens fa molta il·lusió, un taller de creació estètica i teatral adreçat a les dones i també als seus fills i filles. Totes juntes ens reunirem els divendres per crear un grup que, a partir de les tècniques d’estètica de l’oprimit (A. Boal i altres) promogui la llibertat, la creativitat, l’esperit crític i el suport mutu.

Al mateix temps, seguirem donant continuïtat a dos grups que ja es van iniciar el mes de setembre però que estan oberts a nous i noves participants que hi estiguin interessats/des: la trobada de persones facilitadores i el taller d’autoestima per a dones que es porta a terme a la ciutat d’Olot.

I això és tot per aquest hivern. Si algunes propostes t’han picat la curiositat i tens ganes de saber-ne més clica aquí

Ja están abiertas las inscripciones a los cursos de Fil a l’agulla para este invierno 2013. Tenemos un menú variado, lleno de intensidad, con platos clásicos y algunas novedades!

En la Universitat Autònoma de Barcelona colaboramos con l’Escola de Cultura de Pau con dos formaciones: Intervención en situaciones de alta intensidad emocional, i el curso de Género y Cultura de Paz, que este año llega a su tercera edición.

Con el Centre Cultural La Farinera del Clot inauguramos un Espacio de Mujeres Creadoras que nos hace mucha ilusión, un taller de creación estética y teatral dirigido a mujeres y también a sus hijos/as. Juntas nos encontraremos los viernes para crear un grupo que, a partir de las técnicas de estética del oprimido (A. Boal i altres) promueva la libertad, la creatividad, el espíritu crítico y el soporte mutuo.

Al mismo tiempo, seguiremos dando continuidad a dos grupos que ya se iniciaron en setiembre pero que están abiertos a nuevos y nuevas participantes: el encuentro de personas facilitadoras y el taller de autoestima para mujeres que se realiza en la ciudad de Olot.

I eso es todo para este invierno. Si algunas propuestas te  han picado la curiosidad y quieres saber más clica aquí