Terapia individual més aprop: ara també visitem a Girona - Fil a l'agulla

Terapia individual més aprop: ara també visitem a Girona

Obrim servei de teràpia individual a la Garrotxa (zona Sant Joan les Fonts) i a l’Empordà (zona de Verges a l’espai La Placeta). Atenem de forma individual i amb màxima confidencialitat a persones que desitgen fer un procés de creixement personal o que necessiten suport per superar una situació difícil (separació i dol, reptes amb les relacions, símptomes corporals, abús i trauma).

Som conscients de quan és important parlar un mateix llenguatge i conèixer la realitat social que envolta a la persona que escoltem. Per aquest motiu, Anna, nascuda a la Garrotxa i resident a l’Empordà, ofereix el servei de teràpia individual que fins ara només oferia a Barcelona, més a prop teu. Consulta el catàleg de teràpia per veure les nostres condicions i com treballem.

Teràpia i creixement personal |CatàlegAbrimos servicio de terapia individual en La Garrotxa (zona Sant Joan Les Fonts) y en l’Empordà (zona de Verges en el espacio La Placeta). Atendemos de forma individual y con máxima confidencialidad a personas que desean hacer un proceso de crecimiento personal o que necesitan apoyo para superar una situación difícil (separación y duelo, retos con las relaciones, síntomas corporales, abuso y trauma).

Somos conscientes de cuanto es importante hablar un mismo lenguaje y conocer la realidad social que rodea a la persona que escuhamos. Por este motivo, Anna, nacida en la Garrotxa y residente en l’Empordà, ofrece el servicio de terapia individual que hasta ahora sólo ofrecía en Barcelona, más cerca de ti. Consulta el catálogo de terapia para ver nuestras condiciones y cómo trabajamos.

Terapia y crecimiento personalCatálogo