Formació 2013 en facilitació de grups i treball de processos

El 2013 oferim diverses formacions per acostar-vos al camp de la facilitació grupal amb Treball de Processos, el nostre marc de referència. Per a les persones que heu fet el curs en anteriors edicions, us oferim un nivell avançat. També seguim amb les trobades mensuals de persones facilitadores. Divendres a la tarda a Barcelona ¡Escriu-nos i t’ inclourem en les convocatòries!

També tenim una altra novetat, una edició del curs de facilitació de grups a Girona al maig, que organitzem juntament amb les companyes de l’associació Si kou cura.

Inscripcions obertes:

1. Curs de facilitació (nivell bàsic) a Girona: divendres 10 i 17 de maig, cap de setmana del 24-26 de maig i 31 de maig

2. Curs de facilitació (nivell avançat): Caps de setmana 12-13-14 i 26-27-28 d’abril.

3. Curs de facilitació (nivell bàsic) a Barcelona: divendres 24, 31 de maig, cap de setmana 7-8-9 i divendres 14 de juny.

En 2013 ofrecemos varias formaciones para acercarte al campo de la facilitación grupal con Trabajo de Procesos, nuestro marco de referencia. Para las que habeis hecho el curso en anteriores ediciones, os ofrecemos uno de nivel avanzado. También seguimos con los encuentros mensuales de personas facilitadoras. Viernes por la tarde en Barcelona ¡Escríbenos y te incluiremos en las convocatorias!

También tenemos otra novedad, una edición del curso de facilitación de grupos en Girona en febrero, que organizamos junto a las compañeras de la asociación Si kou cura.

Inscripciones abiertas:

1. Curso de facilitación (nivel básico) en Girona: a partir del 15 de febrero.

2. Curso de facilitación (nivel avanzado): Fines de semana 12-13-14 y 26-27-28 de abril.

3. Curso de facilitación (nivel básico) en Barcelona: viernes 24, 31 de mayo, fin de semana 7-8-9 y viernes 14 de junio.