Món educatiu

Treballem per la prevenció i l'atenció de totes les formes de discriminació amb infants, joves, mestres, educadores i famílies.

Projectes de coeducació municipal

Dissenyem l’estratègia i acompanyem a la planificació perquè els centres educatius esdevinguin coeducatius, en coordinació amb els agents implicats del territori.
Mira’t aquest exemple:

“Cardedeu Coeduca”: Primer projecte de coeducació municipal a tot Catalunya

Acompanyament a centres educatius

Projectes de coeducació i atenció a la diversitat i de prevenció a la discriminació integrals als centres educatius de primària
Mira’t aquest exemple:

Escoles coeducadores

Formacions a mida

Formacions a mida per a professorat, educadores, famílies…
Som expertes en els següents temes: coeducació, prevenció de violències de gènere, bullying, educació emocional, interculturalitat i atenció a la diversitat, eines de teatre de les oprimides.

Sant Boi: interculturalitat i gènere

Prevenció i atenció del 'Bullying' i les violències de gènere

Gestió de situacions de conflicte i discriminació a les aules. Disposem de diversos programes i estratègies per a detectar i atendre l’assetjament escolar o bullying en escoles i instituts.

Castellbisbal, escola Els Arenys

Tallers

Tallers per a la prevenció de les violències de gènere i de prevenció al bullying


Projectes propis

Es tracta de projectes pels quals ens sentim cridades, són genuïns, són segell fil a l’agulla, ens nodrim i els alimentem de l’intercanvi amb l’entorn.


Cursos

Eines i mètodes per ajudar a les professionals del món educatiu a transformar i revolucionar l’educació.

Treballem per la prevenció i l’atenció de totes les formes de discriminació amb infants, joves, mestres, educadorxs, i famílies.
Més recursos

Recursos