Comunitats

La transformació social està vinculada a poder generar processos de relació, diàleg i cohesió social. Les comunitats necessiten facilitació per fer front a la diversitat i els conflictes i convertir-los en potencial de creixement i canvi.

Promoció i acompanyament a l’habitatge col·lectiu

Fem realitat l’habitatge col·lectiu mitjançant un acompanyament tècnic i humà integral. Donem suport als grups i col·lectius en l’àmbit econòmic i financer, el de les relacions , el jurídic i l’arquitectònic.

Facilitació i acompanyament en la organització de fòrums oberts

Els Fòrums oberts són un marc idoni per tal que una comunitat arribi a conèixer la gran diversitat d’idees, experiències i sentiments dels seus i les seves participants. Són espais públics que acullen discussions obertes sobre problemes comunitaris o socials.
Mira’t aquest exemple:

Petjades del passat

Facilitació d’espais d’empoderament de joves

Dissenyem experiències de foment de presa de consciència, convivència, i de connexió amb el propi poder a través de les arts escèniques, teatrals i cinematogràfiques així com amb altres tècniques creatives de dinamització i facilitació.
Mira’t aquest exemple:

2KGEN


Projectes propis

La creació de comunitat i les seves convivències ens motiven a tirar endavant projectes propis per ajudar-les en aquesta aposta per noves formes de relacionar-se.


Cursos

Ens hem de dotar d’eines i instruments per desaprendre les formes de relacionar-nos clàssiques.

Treballem per la prevenció i l’atenció de totes les formes de discriminació amb infants, joves, mestres, educadorxs, i famílies.
Més recursos

Recursos