Trobades de gestió emocional per les situacions viscudes l’1-O

Dissabte i divendres passats vam participar en trobades organitzades en motiu de les situacions viscudes el passat 1 d’octubre a diferents espais de la ciutat de Barcelona. En concret, seus electorals de l’Eixample i a l’escola Mediterrània de la Barceloneta. Totes dues àrees van ser punts calents durant la jornada del referèndum.

La Laura Marbiol i la Núria Mateu van participar en la trobada convocada pel Comitè de Defensa del Referèndum de l’Eixample de Barcelona. La Lídia Casanovas i la Mireia Parera van facilitar l’espai de l’Escola Mediterrània de la Barceloneta.

En aquests espais, les companyes de Fil a l’agulla van donar un marc teòric de gestió emocional i acompanyament en situacions difícils individual i col·lectivament. Posteriorment, es va fer un espai vivencial on posar-ho en pràctica. Per poder compartir com cadascuna està vivint aquests moments i com donar-nos suport les unes a les altres. Un equip de la televisió local, Betevé, van venir a gravar l’activitat que facilitaven la Laura i la Núria.