Tanquem a l’estiu! Marxem de vacances a l’agost

Ens prenem unes setmanes de descans per retornar amb ganes al setembre. Tanquem per l’estiu! Aquest agost i fins al 3 de setembre la cooperativa romandrà tancada. No us preocupeu, que quan tornem us contestarem els correus electrònics 😉

Aquest curs ha estat molt intens, personalment i professionalment, per les integrants de Fil a l’agulla. Us hem explicat algunes de les activitats i projectes que hem fet al llarg d’aquest curs 2016-2017 a les notícies que publiquem. També us hem compartit emocions, somnis i experiències al nostre blog. Algunes companyes han estat mares (de nou), algunes s’han mudat, algunes han afrontat nous reptes professionals, algunes han completat projectes a llarg termini… Hem rigut, hem plorat, hem après i hem cooperat. 

Enguany hem organitzat dos Fòrums Oberts, un al voltant de les tasques reproductives i de cures, la conciliació i la corresponsabilitat, i el segon sobre el racisme i el privilegi blanc en el cooperativisme. A les dues convocatòries van participar-hi una vintena de persones que van compartir dubtes, reptes, mala praxi i propostes de canvi. Gràcies de nou per la confiança i la implicació!

Aprofitem per recordar-vos que a la tardor comença el segon semestre de la nostra oferta formativa. En especial inaugurem una formació especialitzada en facilitació de grups pel món educatiu. En la mateixa línia, tornem a oferir els cursos anual i introductori a la facilitació: en podeu trobar més informació consultant l’apartat de Formacions del nostre web.

Tornaran també les càpsules formatives per la gestió col·lectiva, amb tres sessions monogràfiques que abordaran la gestió emocional i les curesla gestió de conflictes; i la comunicació i gestió de la crítica. Tenim les inscripcions pausades, perquè hi ha hagut molt bona acollida i demanda. En tornar després de l’agost revisarem les sol·licituds i les places s’assignaran per ordre d’inscripció.

Com veieu, necessitem aquestes setmanes d’aturada perquè al setembre portem una bona motxilla de propostes engrescadores. Sense oblidar que ens tornarem a veure en les sessions de facilitació i acompanyament, individuals o col·lectives, que fem habitualment, i a les diverses escoles on tenim en marxa projectes coeducadors, com el de Cardedeu CoeducaEns veiem aviat, esperem que tingueu també espai per descansar, per llegir, per estar en companyia o per gaudir de la soledat.