Tallers de gestió de conflictes amb aracoop

A partir del març la nostra col·laboradora Núria Mateu comença unes formacions a diversos ateneus cooperatius: a les Terres de l’Ebre, al Maresme i a L’Hospitalet. Aquests tallers són una iniciativa d’aracoop i on també participarà Calidoscoop. Us en fem cinc cèntims! Recordeu que cal inscripció prèvia.

Les formacions aborden la gestió de conflictes. Es tracta de tallers tècnics enfocats a identificar les tipologies de conflictes, les diferències de poder en els conflictes i els aspectes importants del treball en equip. Aquestes formacions estan dirigides a professionals i a personal tècnic assessor de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius catalans i dels cercles cooperatius. També hi poden assistir integrants del personal tècnic assessor de serveis públics.

Els objectius d’aquests tallers són conèixer els trets bàsics de l’empresa cooperativa per poder contextualitzar adequadament l’assessorament, prescripció o gestió empresarial. A partir de les coordenades concretes de cada cooperativa, podrem adquirir eines que ens ajudin a millorar i a fomentar l’economia social i solidària. La metodologia és activa, motivadora, reflexiva, col·laborativa i pràctica. Portarem casos d’exemple i contingut teòric, a més de poder debatre al voltant de les qüestions i preguntes que tinguin les participants dels tallers.

Si us voleu anar preparant abans de les formacions, al nostre apartat de Recursos podreu trobar tota una sèrie de material propi on abordem la facilitació organitzacional i la gestió de grups. Us recomanem que hi feu una ullada, sobretot a les guies que hem elaborat des de la cooperativa. Aquests tres tallers es faran al març, a l’abril i al juliol. Podeu formalitzar la inscripció en aquest enllaç