Drag King, un viatge de 180º al teu interior

El passat divendres 31 de març vam participar al Cicle “La Revolució dels gèneres” de la Sala Beckett, l’Obrador Internacional de Dramatúrgia. La Sara Carro, sòcia de la nostra cooperativa, va impartir un taller de Drag King. Us deixem algunes paraules de la Sara, explicant com es plantejà l’activitat, i el comentari d’una de les participants.

Sara Carro: “farem un viatge”

Comencem amb aquesta metàfora. Pots fer un viatge, dedicant-li el temps i l’espai d’un mes, dos, un any, o pots pujar-te en un vol per anar a conèixer Londres el cap de setmana. Amb el temps que teníem, quatre hores, vam fer això. Un cap de setmana a Londres. Però quin cap de setmana! Increïble, apassionant.

Les quatre hores del taller ens van donar l’oportunitat de posar-nos la pell de l’ós i sortir al carrer i revolucionar el barri. O almenys el bar de davant. I els nostres cors i els nostres porus i les nostres idees també ben passades per la liquadora.

Gisela / Pere: “sóc ell, sóc ella”

La veritat és que a mi el taller m’ha estat “travessant” tot el cap de setmana. En Pere i la resta de kings han estat rondant per aquí, portant-me de nou cap allà: cap a la potència i la decisió del caminar recte i vertical (curiosament, l’he sentit amb força avui mentre conduïa!), cap a l’exultant i nerviosa sensació de caos “sóc ell, sóc ella” mentre ens vestíem i desvestíem, cap a la primera mirada pròpia i dels altres com a home, cap a la fantàstica presentació en rotllana de cada king/queen, cap al compartir final del sentiment que cadascuna havia sentit en relació al seu king

Gràcies a totes per oferir-me la possibilitat de “compartir aquest viatge col·lectiu, que sana”!!