Introducció a la coeducació a l’escola Els Pinetons

Aquest setembre està sent tan atabalat com ens pensàvem. Entre moltes altres coses, com ara ordenar el calendari pel curs 2017-2018 i quadrar les agendes de les sòcies de Fil a l’agulla, també hem pogut donar el tret de sortida als cursos escolars. En especial, a les formacions en coeducació.

Per exemple, al CEIP Els Pinetons, de La Garriga, hem fet un curs d’introducció a la coeducació en les setmanes prèvies al 12 de setembre, inici de l’escola per la canalla. La formació, sota el títol “Introducció a la coeducació i introducció a l’atenció a la diversitat”, vol donar eines al professorat davant dels reptes d’un alumnat divers, amb necessitats diferents. També és una oportunitat perquè el mateix claustre reflexioni sobre la seva organització, abordant el fet personal i el fet professional. En el món educatiu, per transmetre valors cap enfora cal tenir-los ben apresos per dins!

Donem les gràcies a l’escola per la seva confiança en la nostra cooperativa. Gràcies també per aquesta fotografia que ens han fet arribar!