Gràcies pel vostre suport, La Muntanyeta i Les Refardes!

Volem donar les gràcies per dues donacions que hem rebut aquest curs per ajudar al nostre projecte cooperatiu. D’una banda, l’Escola La Muntanyeta i la seva AMPA, i de l’altra l’Associació Les Refardes. 

A vegades ens arriben sorpreses que ens emocionen. Com aquest curs, en què dos col·lectius han volgut mostrar-nos el seu suport fent-nos una donació econòmica. L’escola barcelonina La Muntanyeta i la seva AMPA, del barri de la Font de la Guatlla al districte de Sants-Montjuïc, van fer una Fira de Nadal l’any passat. És una trobada anual i sempre busquen una entitat a qui donar els diners que es recullen. Aquest any, l’AMPA va decidir destinar l’aportació a algun ens que treballés els feminismes, la igualtat i des de la perspectiva de gènere. Una mare de l’escola, que coneix la nostra feina, ens va proposar.

Pel que fa a l’Associació Les Refardes, és una entitat que recull i produeix llavors de varietats locals a Mura. El seu objectiu principal és implicar a pagesia, persones aficionades a l’horta i consumidores per tal que entre tothom sigui possible un relleu cultural i agronòmic que continuii la tradició que s’ha anat generant durant els darrers 10.000 anys. Aquesta associació coneix la nostra cooperativa d’una formació que vam fer a l’escola de Mura. Ens han dit que els hi agrada moltíssim com treballem i que som molt inspiradores! Ens fan posar ben vermelles. El dia 8 de març van decidir unir-se a la vaga feminista i els diners que no cobraran d’aquell dia els volen destinar a una entitat que treballi amb visió de gènere. Per això, volien col·laborar amb el nostre projecte fent aquest gest de solidaritat.

Hem decidit que els diners que hem rebut d’aquestes dues entitats els destinarem al projecte “Benvinguda Diversitat! Escoles Coeducadores de Barcelona”, que promou  la coeducació, l’atenció a la discriminació, la prevenció del bullying, l’educació emocional i tot un seguit de valors que fomenten una igualtat efectiva en infants i joves en el món educatiu