Aprofundeix els teus coneixements en Teatre de les Oprimides

S’apropa la data d’inici del curs “Curinga Feminista: facilitació des del Teatre de les Oprimides i els feminismes”! El segon cap de setmana de febrer l’Escola de Teatre de les Oprimides de Barcelona us proposa descobrir els lligams entre la figura de curinga, els feminismes, el teatre polític… Apunta’t a aquesta formació, en un espai mixte, perfecta per persones que vulguin aprofundir els seus coneixements en TO.

Curinga és, entre moltes altres coses, qui facilita un procés de teatre de les oprimides. L’Escola de Teatre de les Oprimides de Barcelona us animem a què participeu en un curs on explorarem eines i reptes de la figura de curinga com a facilitadora en el teatre de les oprimides des dels feminismes. La Xixa TeatreNus Teatre/Nus Coop i Fil a l’agulla organitzen aquesta formació, que imparteix Mariana Villani, de Magdalenas Puerto Madryn i directora de TeatroPosPunkUnderCul-teatre periodistíc (Argentina). 

Es tracta d’una formació que pot resultar molt útil i profitosa per a persones que tingui coneixements i experiències prèvies sobre Teatre de les Oprimides i els Oprimits. L’espai de la formació és mixte, així que està adreçada a qualsevol persona que se senti atreta per les eines que ofereixen el TO, els feminismes i la facilitació. 

Aquesta especialitat, aquest art, empra tècniques com jocs i dinàmiques múltiples per a generar espais en què esdevinguin fets que emmirallin les opresions i les relacions de poder. Visibilitzant-les, permet oferir-hi alternatives i combatre-les. Tot un repte! Per això, comptem amb l’expertesa de Mariana Villani, que porta catorze anys dedicant-se a temps complet a ser practicant del Teatre de les Oprimides. Si voleu saber més sobre ella, podeu consultar aquest enllaç.

El curs es farà els dies 9, 10 i 11 de febrer a la Lleialtat Santsenca, en el barri de Sants de Barcelona. És una formació intensiva; començarem divendres a les 17 hores fins les 20 hores. Dissabte serà de les 9 a les 14 hores i de les 16 a 19 hores. Finalment, diumenge serà una sessió matinal, de les 9 fins les 14 hores.

El seu preu és de 150 euros, amb un descompte de 25 euros si us inscriviu dues persones i feu el pagament conjunt. Trobareu més informació a la pàgina de l’esdeveniment a Facebook. Cal fer inscripció prèvia, en aquest enllaç.