Fins al setembre, tanquem per vacances!

A Fil a l’agulla farem vacances fins al setembre. La cooperativa estarà tancada fins el dilluns 2 de setembre, pel que no obrirem els correus electrònics ni atendrem les trucades telefòniques fins aleshores.

Al curs vinent tenim preparada una oferta formativa molt engrescadora. Per començar, convidem a les professionals del món educatiu a que s’atansin a la facilitació. Amb la segona edició del curs “Facilitació de grups en el món educatiu” abordarem la gestió emocional i donarem eines per parar atenció a les dinàmiques de discriminació i els conflictes en els centres escolars. Les classes comencen a finals de setembre.

Una novetat del 2019-2020 és el curs especialitzat sobre gestió democràtica i cures per organitzacions. Està especialment enfocat a l’economia social i solidària i a les entitats del Tercer Sector. Es tracta d’una formació molt completa, que podeu fer sencera o bé estudiar per mòduls. Començarem a mitjans de setembre i es farà dimecres al matí fins al maig.  Proporcionarà eines teòriques i pràctiques, així com el suport suficient per possibilitar que les organitzacions i/o els equips de treball incloguin la perspectiva de les cures i aprofundeixin en la seva gestió democràtica.

Quelcom que també és nou passarà a Girona: per primera vegada portem a terres gironines el nostre curs introductori a la facilitació de grups! Ens fa molta il·lusió poder iniciar allà un camí que faci més accessible els coneixements en facilitació. Serà una forma de descobrir i començar a indagar en el Treball de Processos.

Haureu d’esperar al gener si us voleu incorporar al curs triennal en facilitació. Una formació que és coproducció entre la Escuela del Instituto de Trabajo de Procesos i Fil a l’agulla, que ens està permetent aprofundir moltíssim en l’oferta formativa que donem. Està orientada a la pràctica, amb la idea d’emprar de seguida tot allò que anem aprenent en els diversos mòduls teòrics.

I per acabar, a la tardor farem la 7a edició del curs anual en facilitació de grups. Set anys des que vam començar a oferir aquesta formació! El programa consta de diversos mòduls teòrics, sessions individuals de mentoria i trobades amb grups d’iguals, a més de l’elaboració d’un projecte final.

Ens acomiadem dient a reveure amb aquesta fotografia de les jornades internes que vam fer durant el juny, per organitzar el curs vinent, posar en valor la feina feta durant el 2018-2019 i repensar estratègies. Les sòcies, treballadores i col·laboradores de Fil a l’agulla us retrobarem amb les energies recarregades quan passi l’agost. Esperem que passeu molt bon estiu!