Estem cuinant l’oferta formativa!

Arriba el final del curs i de seguida sembla que molta gent es pregunta què estudiarà el vinent. Nosaltres també estem amb el xip de l’estiu que s’apropa, alhora que organitzem com treballarem l’any escolar vinent. Des de la cooperativa tenim tota una sèrie de formacions pensades, que ben aviat us compartirem. Estem cuinant la nostra oferta formativa!

Us avancem que podreu formar-vos amb vosaltres amb nous cursos! Mantindrem les formacions en facilitació que oferim des de fa anys i afegirem algunes novetats especialitzades en el món educatiu. Mestres i educadores, apunteu-vos a l’agenda que al juliol farem una escola d’estiu intensiva! Aviat us anunciarem què tenim preparat per vosaltres.

A partir del setembre hi haurà diverses novetats, així que estigueu atentes a les notícies que pengem al web i a les nostres xarxes socials. Però si us interessen els cursos insígnia de Fil a l’agulla en facilitació, no patiu, que els tindreu disponibles. Només mourem una mica el calendari i afegirem novetats. Hem volgut ampliar la nostra oferta formativa per continuar oferint eines de facilitació que puguin atendre d’àmbits ben diversos: el cooperativisme, les organitzacions de tota mena, el món educatiu…

Però també volíem parar atenció a necessitats específiques, així que tindreu cursos on el treball personal serà central. Alhora, com ja fem en la nostra feina diària d’intervenció, aplicarem la perspectiva de gènere interseccional per compartir coneixements sobre atenció i prevenció a la discriminació de tot tipus (racisme, LGTBIQfòbia, etc.). Formacions per aprendre a reconèixer i ser més conscient de l’impacte que el rang social té en la nostra quotidianitat, per exemple, són un dels àmbits on volem posar èmfasi el curs vinent.

D’altra banda, ja sabeu que tenim en marxa la segona edició de les càpsules formatives per la gestió col·lectiva. Acabem de començar-les, amb la primera sessió monogràfica el passat 18 de maig. Encara tenim places lliures pels següents tallers, que aborden temes complexos com són el poder, l’apoderament i nous estils de lideratge, d’una banda, i les reunions com espais de participació i processos d’indagació, respectivament.

Tot plegat, com ja sabeu, vehiculat a partir de la facilitació aplicada en Treball de Processos. Mentre acabem de preparar tots els ingredients i de seguir la recepta, podeu tafanejar quins cursos hem oferit enguany. 

cuinant

cuinant