Eines de gestió emocional per sobreviure al Nadal [Cancel·lada]

– CÀPSULA FORMATIVA CANCEL·LADA – 

Sents la paraula Nadal i se’t posen els pèls de punta? El que t’agradaria quan arriba aquesta època és amagar-te sota terra i no tornar a sortir fins al 10 de gener? No ets l’única persona que se sent així!

El dia 12 de desembre de 10 a 14 h farem una càpsula formativa per generar i compartir eines i recursos interns per sobreviure al Nadal i trobar la nostra manera de gaudir aquests moments de l’any.  Serà a l’espai de la cooperativa COS, al c/ Indústria, 93 baixos.

L’època nadalenca pot portar associats sentiments contradictoris. Al carrer ja comencen a haver-hi signes visibles que ja s’acosten aquestes dates: figures de pare noels somrients, llums de colors i garlandes brillants. Pot ser que els sentiments que se’ns despertin internament no s’adeqüin a aquest esperit i en canvi, siguin de tristesa, de ràbia o de por. Les situacions poden ser diverses: ja sigui per la mort d’una persona estimada, per la distància amb les persones amb qui voldríem passar aquests dies, per la solitud que potser ens atravessa, per l’exposició a possibles conflictes al voltant de la taula, o perquè ens toca trobar-nos amb qui ens ha causat dany. Així, aquest moment d’aparent celebració esdevé un moment d’angoixa.

En aquesta càpsula formativa aprofundirem en:

  • Conèixer més què ens activa internament aquesta època
  • Desenvolupar eines per crear recursos interns
  • Compartir experiències similars amb altres persones

Tot això ens ajudarà a reduir la sensació d’aïllament i augmentarà el nostre benestar emocional, i així fer front un any més a aquesta època de l’any.

Us convidem a llegir aquest article que va escriure al nostra sòcia Núria Mateu sobre aquest tema. El trobareu en aquest enllaç:

  • Formadores: Sara Carro i Núria Mateu
  • Preu: 50 euros
  • Data: 12 de desembre de 10 a 14 h
  • Lloc: Cos Cooperativa de Salut, carrer Indústria, 93 baixos

Inscripcions: Per a inscriure’us en la càpsula cal omplir aquest formulari i la matrícula es farà per ordre d’inscripció. Podeu llegir la normativa aquí.

– CÀPSULA FORMATIVA CANCEL·LADA –