Feminisme per a homes cooperativistes i de l’ESS

Llancem un seguit de formacions especialitzades i específiques. La primera serà una càpsula formativa amb el títol “Feminisme per a homes cooperativistes i de l’economia social solidària”. Us n’expliquem tota la informació.

Des de Fil a l’agulla us volem proposar un espai de formació i reflexió feminista dirigit a persones que s’indentifiquin com a homes de l’economia social. Volem compartir algunes idees del que nosaltres pensem que són els reptes que teniu els homes a l’hora de gestionar el masclisme que hi ha dins les cooperatives i dins l’economia social en general.

Durant les quatre hores de càpsula aportarem un marc teòric, exemples, pistes pràctiques i exercicis per donar suport a que els homes us sentiu més orientats i pugueu assumir la responsabilitat que teniu com a gènere privilegiat en el dia a dia. A vegades, tot i que sabem la teoria, costa posar-la en pràctica. Esperem que el taller aporti elements en aquest sentit. 

Alhora, el posem en marxa com a iniciativa de suport a la jornada feminista del 8 de març. Participar en espais com aquest pot ser una forma de donar suport a la mobilització feminista del 8M d’enguany. També us convidem a llegir un article sobre la baixa o la manca de participació de les persones que s’identifiquen com a homes en espais formatius de facilitació, gestió de conflictes i emocional, etc. El va escriure la nostra sòcia Neus Andreu i el teniu disponible en aquest enllaç.

Cal inscripció prèvia, la podeu fer omplint aquest formulari. A continuació detallem tota la informació pràctica de la càpsula.

  • Data: 7 de març
  • Preu: 40 euros
  • Horari: de les 16 a les 20 hores
  • Espai: Barcelona, lloc a determinar

 

“El privilegi cega perquè forma part de la seva natura cegar. No deixis que et cegui gaire sovint. A vegades l’hauràs de posar a un costat per poder veure-hi clar” 

Chimamanda Ngozi Adichie