2018: gràcies per seguir caminant amb nosaltres

Bon any nou! Per aquest 2018 volem demanar moltes coses. Volem seguir gaudint, aprenent, creixent i compartint en la nostra feina a la cooperativa Fil a l’Agulla.

Volem seguir anant a escoles, col·lectius, organitzacions i comunitats per escoltar, per dialogar i per conversar amb vosaltres. Volem un any farcit d’oportunitats per aprendre dels reptes.

També volem viure un any més just, més solidari. Volem llibertat per tothom, volem acollir les refugiades, volem que no ens mati la violència patriarcal. Volem una Economia Social Solidària i un Consum Responsable que transformin la societat.

Volem un Món Educatiu que ensenyi a la canalla a ser més qui són i a estimar-se pel que són. També volem que la gent adulta tingui més flexibilitat, imaginació i ganes de desaprendre els prejudicis.

Volem un any 2018 en què les persones es cuidin i cuidin. Que valorin les cures, les tasques invisibles, les feines reproductives que sostenen la vida. Volem un any 2018 en què, si es necessita suport, es tingui el valor de demanar-lo i la valentia de donar-lo. Volem acompanyar en els processos de canvi o en els moments complicats, que són sovint esdeveniments vitals transcendentals.

Us desitgem un any 2018 carregat de moments especials. Nosaltres ens esforçarem de valent perquè tots aquests desigs que tenim es facin realitat.